Η Εταιρεία

Η katsanos energy, ήδη από το 1974, στέκεται πρωτοπόρος στις ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις . Εμπνευστής της επιτυχημένης εταιρείας, υπήρξε ο Λάμπρος Κάτσανος, ο οποίος εργάστηκε αρχικά ως ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων και μετέπειτα εξειδικεύτηκε στις ηλεκτρολογικές εφαρμογές προηγμένης τεχνολογίας, σε αυτοματισμούς και τη συντήρηση εγκαταστάσεων μέσης/χαμηλής τάσης.

Το 2008, η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε νέους τομείς. Ο Αθανάσιος Κάτσανος, διπλωματούχος ηλεκτρολόγος μηχανικός, απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ, αναλαμβάνει τα ηνία της εταιρείας και συνεχίζει την υψηλή παροχή των υπηρεσιών σε σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμα ενεργειακά συστήματα.

Απόδειξη τούτου, η πληθώρα έργων, που δικαίως περηφανευόμαστε, ότι έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία, παρέχοντας σύγχρονες, λειτουργικές και ολοκληρωμένες λύσεις.

Οι υπηρεσίες μας, υψηλότατου επιπέδου, ειναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις νέες τεχνολογίες και τις επιταγές των σύγχρονων απαιτήσεων.

Διακρινόμαστε για την ποιότητα των υπηρεσιών μας και των υλικών μας, τόσο σε βιομηχανικούς χώρους, κτιριακές εγκαταστάσεις, συγκροτήματα γραφείων – διαμερισμάτων, ξενοδοχεία, πισίνες, όσο και φωτοβολταϊκά πάρκα, ενεργειακά συστήματα θέρμανσης, κλιματισμό.

Αναλαμβάνουμε τον σχεδιασμό και την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και εγκαταστάσεων, ικανών να σας παράσχουν κάθε λύση για την αδειοδότηση, προμήθεια, συντήρηση, ανανέωση ή ανακαίνιση των εγκαταστάσεων σας.

Είμαστε δίπλα σας για κάθε λύση.